Winter mode: vrouwelijk, curve appeal en basics

De modetrends voor seizoen herfst/winter 2023 zijn lekker vrouwelijk, rondingen mogen gezien worden, basics zijn een must voor iedere vrouw en verschillende modehuizen hebben zich laten inspireren door de Netflix hit “Wednesday”.

Damesmode in de winter is vaak gericht op het creëren van stijlvolle, warme en comfortabele outfits die geschikt zijn voor kouder weer. Hier zijn enkele populaire trends en tips voor damesmode in de winter:

  1. Warme jassen en mantels: Een goede winterjas is cruciaal. Populaire opties zijn gewatteerde jassen, parka’s, wollen mantels en bontjassen. Zorg ervoor dat je jas je voldoende beschermt tegen de kou en wind.
  2. Sjaals en mutsen: Accessoires zoals sjaals, mutsen en handschoenen zijn niet alleen praktisch, maar ook modieus. Ze voegen een vleugje stijl toe aan je winteroutfit en houden je tegelijkertijd warm.
  3. Laarzen: Laarzen zijn een geweldige keuze voor de winter, omdat ze je voeten warm en droog houden. Enkellaarsjes, kniehoge laarzen en over-de-knie laarzen zijn allemaal populaire opties.
  4. Dikke gebreide kleding: Gebreide truien, vesten en jurken zijn klassiekers voor de winter. Ze zijn comfortabel en stijlvol en kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met andere kledingstukken.
  5. Donkere kleuren: Donkere kleuren zoals zwart, grijs, bordeauxrood en diepblauw zijn populair in de winter. Ze stralen warmte uit en passen goed bij het seizoen.
  6. Feestelijke outfits: Voor speciale gelegenheden in de winter, zoals kerstfeesten en oudejaarsavond, kun je kiezen voor elegante avondjurken, glittertops of outfits met feestelijke prints.
  7. Broeken en panty’s: In de winter kun je kiezen voor broeken in plaats van rokken of jurken. Panty’s zijn handig om je benen warm te houden en te combineren met diverse kledingstukken.
  8. Stijlvolle accessoires: Wintermode biedt tal van mogelijkheden voor het dragen van accessoires zoals opvallende sieraden, handtassen en opvallende riemen om je outfit compleet te maken.

LOOK #1

Zelf ben ik jaren fan van het merk Patagonia, omdat hun core values echt een aanwinst vind voor onze wereld. Daarom zie ik ook graag een mooie trui van dit merk op een elegante zwarte broek terugkomen. Waarom alleen voor het bergbeklimmen gebruiken, toch?

LOOK #2

Wat een heerlijke warme puffed jas is dit van Benetton. Te koop in de maten XS tot en met XL en in de kleuren zwart en creamy white.

Favo item?

Voor welk van deze toffe winter fashion items ga jij?

Plaats een reactie